Vanzari record pentru compania Meizu

Meizu a incercat sa ofere mereu dispozitive de calitate ridicata, specificatii tehnice cu mult peste alte modele a altor competitori si desigur, preturi bune. Datorita produselor de calitate, piata de desfacere a crescut, de curand a intrat pe piata din India si alte piete importante precum Asia. Este de apreciat faptul ca si in Romania regasim o multime de produse de la aceasta companie, iar utilizatorii sunt multumiti de produsele Meizu.

De curand, cateva informatii au fost facute publice de biroul de relatii publice a companiei Meizu, care fac referire la numarul de vanzari pe care l-au atins si o comparatie cu vanzarile de anul acesta versus vanzarile din anul precedent. Anul trecut in luna August, Meizu a vandut undeva la 1 milion de smartphone-uri, iar anul acesta, in aceeasi luna, vanzarile au fost aproape triplate, adica intr-un interval de 30 de zile s-au vandut undeva la 2,89 milioane de unitati. In doar prima jumatate a acestui an, Meizu a reusit sa vanda undeva la peste 9 milioane de unitati in toata lumea.

Dar exista posibilitatea ca compania sa vanda mai multe unitati, asta datorita noilor modele ce vor fi lansate in a doua jumatate a acestui an, este vorba de Meizu M2 Note si Meizu M2. Cu siguranta numarul de vanzari vor creste si va oferi o pozitie mai buna companiei. Exista si posibilitatea de a aparea un model de clasa high-end, surse interioare spun ca acesta va putea folosi chip-ul Samsung Exynos 7422, este doar un zvon si speram sa nu fie asa. Daca Meizu va avea in planuri realizarea unui model cu acest chip, atunci ne putem astepta la un telefon puternic, care cu siguranta o sa se vanda destul de bine, chiar daca va avea un pret destul de mare.

In alta ordine de idei, Meizu face un rebranding companiei si investeste destul de mult. Este de bine, mai ales ca este un brand putin necunoscut in anumite piete, aici ne putem referi si la Romania.

Mai multe stiri IT&C pe solutiipc.ro

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress