Te informezi inainte sa-ti cumperi diverse produse?

electrocasnice

electrocasnice

M-am intrebat de foarte multe ori ce ne-am face daca nu am gasi informatii corecte, coerente si complexe pentru acele produse pe care noi le-am dori sa le achizitionam. Si spun aceste lucruri pentru ca de fiecare data cand ajungi intr-un magazin si vrei sa-ti cumperi ceva, practic am ajuns sa fim agresati de cei ce sunt acolo pentru a ne ajuta. Iar acest lucru se intampla in special la acele magazine cu produse electrocasnice.

Desi tu vrei sa ti se puna la dispozitie o serie de informatii complete ai parte mai mult de acele informatii, pe care angajatii acelui magazin vor sa le stii. Si sa fim seriosi ca la noi in tara nu mai intalnim acele persoane care sa ne explice pe indelete tot ceea ce noi ne dorim.

Parca nu mai au rabdare cu acesti posibili cumparatori si parca nu ii intereseaza daca isi vor vinde acele produse electrocasnice. Sau poate ca eu am ajuns sa-i judec prea mult si prea aspru, deoarece am ajuns sa le cunosc foarte bine obiceiurile.

De ce au nevoie oamenii pentru a-si achizitiona electrocasnicele dorite?

Desi cred ca am mai vorbit despre aceste lucruri nu pot sa nu-mi manifest uimirea. Ultima oara am fost surprinsa, si nu intr-un mod placut, de inghesuiala si bataia pe anumite produse electrocasnice (tigai, mixere, caferiere, espressoare si altele) de fiecare data cand se mai anunta deschiderea vreunui mall sau a vreunui mare supermarket.

Poate ca asa ne-am invatat noi sa achizitionam produsele, dar mai intai ar trebui sa intelegem anumite detalii, ce in anumite cazuri pot face diferenta. Si spre entuziasmul meu am reusit sa-mi fac o schita a tot ceea ce inseamna un bun cumparator de produse si aparate electrocasnice:

  • Se informeaza inainte sa cumpere un anumit produs;
  • Verifica informatiile si din alte surse, mai ales ca avem la indemana internetul;
  • Poate verifica informatia pe site-uri de specialitate;
  • Daca doreste poate merge in magazin sa i se prezinte produsul respectiv;
  • Poate alege intre o gama variata de magazine, avand in vedere ca pe piata exista o multitudine de astfel de magazine ce vad electrocasnice;
  • Si sa nu uitam ca isi poate comanda online tot ce isi doreste;

In mod normal cam asta ar trebui sa faca orice cumparator inainte de a se hotari in privinta achizitiilor. Dar cum, pe aici, pe la noi nu prea este nimeni bine informat despre aceste lucruri ne cam lasam in voia sortii. Iar la un moment dat, de obicei dupa ce ducem produsul acasa, parca nu mai suntem asa incantati de alegerea noastra sau parca ceva nu se potriveste.

Si de foarte multe ori ne amintim ca putem retu

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress