Cat de utila este o masina de spalat rufe cu uscator incorporat?

masina de spalatDaca doriti sa economisiti cat mai mult spatiu, dar si o suma semnificativa de bani, o masina de spalat rufe cu uscator incorporat este alegerea ideala pentru a va mentine cat mai usor hainele curate si uscate, fara a avea nevoie de doua aparate electrocasnice separate. Un astfel de aparat are de obicei dimensiunile unei masini de spalat obisnuite, insa acest lucru ii ofera atat avantaje, cat si dezavantaje.

 

Cele mai bune modele de masini de spalat cu uscator

Pe langa beneficiile principale (financiare si de spatiu), aceste aparate au un anumit inconvenient: au capacitatea de uscare mai mica decat cea de spalare. Spre exemplu, un model cu capacitatea de spalare de 7 kg poate usca, in mod tipic, 5 kg. Din fericire, pentru majoritatea persoanelor acestea sunt suficient de performante pentru a inlocui cu succes un uscator si o masina de spalat rufe, iar pe piata exista destul de multe modele, astfel incat sa gasitiunul cu capacitatea potrivita. Alegeti capacitatea de spalare si cea de uscare in functie de cat de multe haine doriti sa spalati (si sa uscati) deodata.

Masinile de spalat cu uscator sunt la fel de eficiente ca aparatele electrocasnice pe care le inlocuiesc, insa tot va trebui sa tineti cont de consumul modelului dorit. Cele mai economice modele fac parte din clasa A de eficienta, atat in cazul consumului de electricitate, cat si in privinta consumului de apa.

Va trebui sa luati in considerare si programele de spalare disponibile. De obicei, cu cat sunt mai multe cu atat mai bine, insa este bine sa cititi cu atentie descrierea produsului pentru a vedea daca le are cel putin pe cele de care veti avea nevoie pe viitor. Spre exemplu, programul delicat este ideal pentru hainele mai pretentioase, care se pot deteriora usor in timp. Unele modele au programe si pentru imbracamintea din lana, care impiedica deteriorarea sau micsorarea acesteia.

Este o idee buna sa tineti cont si de caracteristicile speciale pe care le poate avea o masina de spalat rufe cu uscator, cum ar fi senzorul de debit, care are rolul de a optimiza consumul de apa in functie de incarcatura. Unele modele va ofera si posibilitatea de a adauga alte haine in timpul ciclului de spalare.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress