Aparatele moderne de aer conditionat

Cele mai moderne aparate de aer conditionat propun o multime de tehnologii menite sa ne usureze viata. Astfel, tehnologiile alese de marii producatori sunt orientate catre indeplinirea tututor cerintelor consumatorilor, iar dispozitivele au devenit treptat mult mai eficiente ca in trecut. Una dintre ele presupune lipsa consumului de energie electrica in starea de repaus, astfel incat si facturile vor fi mai scazute. In plus, pentru cresterea calitatii
aerului emis se pot folosi niste filtre speciale, mult mai dense, filtrarea fiind mai eficienta, iar praful nu va mai putea trece de acest prag. Singura cerinta a utilizatorului este de a curata periodic aceste filtre doar cu apa, ingrijirea fiind usor de efectuat, chiar si de catre o persoana care nu are experienta in acest domeniu.

Un alt aspect important pentru multi dintre noi poate fi designul aparatului de aer conditionat care trebuie sa se potriveasca cu restul incaperii, iar cele mai moderne dispzotivie indeplinesc acest criteriu. Pentru ca temperatura dorita a aerului sa se mentina o perioada cat mai mare de timp, exista tehnologia numita Smart Inverter, ce este mult mai eficienta in privinta controlului de energie. De asemenea, in acest caz, compresorul din dotare functioneaza la intreaga sa capacitate, pentru ca rezultatele dorite sa fie obtinute imediat, cu toate acestea fiind mult mai silentios decat dispozitivele comune din anii trecuti. Pentru zilele caniculare in care temperaturile de afara ajung la valori extreme, exista posibilitatea de racire a aerului incaperii in timp record, multe aparate detinand functia Turbo.

In plus, si somnul poate fi mai confortabil, deoarece aparatul de aer conditionat dotat cu tehnologia Good Sleep are capacitatea de a crea mediul ideal in dormitor pentru ca somnul sa fie mult mai odihnitor. Se ajusteaza automat atat temperatura, cat si umiditatea, ajutand si la economisirea energiei electrice.
Incaperea nu va fi niciodata afectata de condens, umezeala, igrasie sau mucegai, totul datorita acestei tehnologii si nici nu vor exista probleme ale scurgerii de apa.

Pentru cresterea eficientei si a profita de toate functiile propuse de tehnologie, asa cum mi-au explicat cei de la EastShop, este esentiala instalarea dispozitivului in locul potrivit, in functie de prezentarea incaperii, iar raza sa de actiune sa nu fie orientata direct catre birou, pat sau canapea.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress