Aparatele moderne de aer conditionat

CeleAi??mai moderne aparate de aer conditionat propun o multime de tehnologii menite saAi??ne usureze viata. Astfel, tehnologiile alese de marii producatori suntAi??orientate catre indeplinirea tututor cerintelor consumatorilor, iarAi??dispozitivele au devenit treptat mult mai eficiente ca in trecut. Una dintreAi??ele presupune lipsa consumului de energie electrica in starea de repaus, astfelAi??incat si facturile vor fi mai scazute. In plus, pentru cresterea calitatii
aerului emis se pot folosi niste filtre speciale, mult mai dense, filtrareaAi??fiind mai eficienta, iar praful nu va mai putea trece de acest prag. SinguraAi??cerinta a utilizatorului este de a curata periodic aceste filtre doar cu apa,Ai??ingrijirea fiind usor de efectuat, chiar si de catre o persoana care nu areAi??experienta in acest domeniu.

UnAi??alt aspect important pentru multi dintre noi poate fi designul aparatului deAi??aer conditionat care trebuie sa se potriveasca cu restul incaperii, iar celeAi??mai moderne dispzotivie indeplinesc acest criteriu. Pentru ca temperaturaAi??dorita a aerului sa se mentina o perioada cat mai mare de timp, exista tehnologiaAi??numita Smart Inverter, ce este mult mai eficienta in privinta controlului deAi??energie. De asemenea, in acest caz, compresorul din dotare functioneaza laAi??intreaga sa capacitate, pentru ca rezultatele dorite sa fie obtinute imediat, cuAi??toate acestea fiind mult mai silentios decat dispozitivele comune din aniiAi??trecuti. Pentru zilele caniculare in care temperaturile de afara ajung laAi??valori extreme, exista posibilitatea de racire a aerului incaperii in timpAi??record, multe aparate detinand functia Turbo.

InAi??plus, si somnul poate fi mai confortabil, deoarece aparatul de aer conditionatAi??dotat cu tehnologia Good Sleep are capacitatea de a crea mediul ideal inAi??dormitor pentru ca somnul sa fie mult mai odihnitor. Se ajusteaza automat atatAi??temperatura, cat si umiditatea, ajutand si la economisirea energiei electrice.
Incaperea nu va fi niciodata afectata de condens, umezeala, igrasie sauAi??mucegai, totul datorita acestei tehnologii si nici nu vor exista probleme aleAi??scurgerii de apa.

PentruAi??cresterea eficientei si a profita de toate functiile propuse de tehnologie, asaAi??cum mi-au explicat cei de la EastShop, este esentialaAi??instalarea dispozitivului in locul potrivit, in functie de prezentareaAi??incaperii, iar raza sa de actiune sa nu fie orientata direct catre birou, patAi??sau canapea.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress